Roger Hemnes

Roger Hemnes er Åkrabu født i 1989 med bosted på Vea. Roger har fra barnsben av vært opptatt av musikk. De siste 10 årene har han spilt i utallige brylluper, selskaper, konfirmasjoner, begravelser, gudstjenester, konserter ol arrangementer. Roger lever og ånder for musikk og elsker å drive med dette. Han har også en personlig Gudstro og har mye av sin bakgrunn fra kirke og menighet. For tiden er han lovsangsleder i Pinsen, Åkra.   

Selv om han i de fleste tilfeller opptrer solo, spiller han også i andre sammenhenger og sammen med andre. Han har oppdrag som pianist og gitarist og har spilt mye sammen med andre i alle tenkelige sammenhenger. De siste årene har han også hatt flere konserter rundt om på Haugalandet. 

Rent sjangermessig trives han best med pop, rock, country, gospel og blues og spiller også mye salmer og ballader.