Gabriel Bazan (AR)

GabrielBazan_instagram

Gabriel Bazan fra Argentina er klar for SommerGospel 2016

Gabriel Bazan er klar med sin første singel SUEÑO (drøm)
Tittelen representerer på ypperlig vis den argentinske sanger & låtskriveren, som har gjort platen til et vindu hvor han ser utenfor sitt eget hjemland, og hver sang har en bit fra hele Latin-Amerika.

Når vi tror vi hører på platens beste sang, fornyer «Sueño» (drøm) seg og man vet ikke hvilken man skal velge av de elleve fantastiske sangene, og det er bare å la seg rive med av toner og lekende rytmer som forener himmel og jord med Gabriels karakteristiske stemme, sammen med et team av artister og musikalske talenter som setter spor i hver strofe.

«Hver sang har uten tvil en særegen verdi, men jeg valgte å bruke «Sueño» (drøm) som tittelsang i denne utgivelsen, for den uttrykker det jeg føler når jeg tenker på min skaper og alt Han har gitt meg» sier sangforfatteren, som har gitt liv til dette drømte materialet.
Han beskriver de opplevelser, lange reiser og inderlige ønsker som ligger bak dette første materialet hans, og det har satt Gabriel Bazán i utstillingsvinduet til den internasjonale musikkverdenen.
Med latinamerikanske rytmer og internasjonal pop stil blir hver låt en allsidig og fargerik opplevelse, og vi får føle hva artisten tenkte og levde under produksjonen av albumet, i samarbeid med

Ulises Eyherabide (grunnleggeren av et kjent argentinsk kristen-rockeband), Marcelo Núñez (musiker og musikkprodusent) og Juan Carlos Bazán (tidligere leder av musikkgruppa Xto og exekutiv produsent av “Sueño”).

Denne musikalske produksjonen er ikke bare Gabriel og hans produsenters arbeid, men også takket være hjelp av et verdifullt team bestående av Esteban Bazan (audiovisuell og fotografisk avd), Ismael Gudiño (Kunst og design) og Área Doce (presse og trykk), stiftelsen “Por amor a la Gente” og organisasjonen «Catedral de los milagros Salta” har de gjort en formidabel innsats for utvikle denne.

Det skal også sies at Gabriels livsstil, sjarm og lidenskap for hva han holder på med er årsaken til den raske suksess med dette albumet. Gabriel Bazán har en utadvendt og unik personlighet som sørger for en frisk og herlig konsertopplevelse.

Alle tekstene på albumet uttrykker tydelig denne glede og ønsket om å reise ut i verden og gi gjennom hver sang en poesi som inspirerer til å våge å drømme om det umulige.
“Sueño” (drøm) er singelen som bare få timer etter sin lansering fikk fin mottagelse av pressen og kjente musikalske ører, som hadde ventet på denne lanseringen av Gabriel Bazán som soloartist.

Han jobber sammen med sin kone Veronica Skrøvje som ungdomspastor for over tusen ungdommer i provinsen Salta, Argentina.

Her er noen videoer av Gabriel.