Sevenjentene

SEVEN GULLSIRKEL

JUBILEUMSKONSERTHELT UTROLIG

SEVEN feirer bursdag – 15 år som aktive barneartister med formidling av de gode nyhetene. I disse årene har gjengen holdt 70-90 konserter årlig, solgt nærmere 80.000 album og både ligget på norsktoppen og «Topp ti» på Ituneslista. Nå er de klare med en helt ny jubileumskonsert.

 I jubileumskonserten “Helt utrolig” vil SEVEN dele sine favorittlåter fra et riktholdig reportuar. Gjennom konserten blir vi også nærmere kjent med sju herlige historier fra Bibelen. På konserten legges det opp til at lokale barn/barnekor synger sammen med oss på scenen i kjent stil.
På grunn av travel turnevirksomhet består SEVEN av 17 jenter. Disse veksler på å reise rundt i hele Norge med konserter og musikaler. Med seg har de en av SEVEN-instruktørene Melinda E. Løver eller Desiree Weberg. Gjengen reiser over hele landet og har i årenes løp rukket innom alle landets fylker. SEVEN har utgitt ti produksjoner – og sangene, skrevet av Løver/Oldebråten, brukes av barnekor, skoler og søndagsskoler over hele landet.

SEVEN står på scenen i parken, lørdag.