Lynda Randle

lynda

Lynda Randle

Lynda Tait Randle ble født i den sentrale delen av Washington DC.
Hun er det mellomste barnet på syv og føler seg velsignet å ha hatt privilegiet av å være oppvokst i et kristent hjem.
Selv om hennes foreldre, Nathel og Maxine Tait, lærte henne og hennes søsken Kristi kjærlighet veldig tidlig, Lynda likevel opplevd en stormende og smertefull barndom.
Til tross for å bli ledet til Herren i en alder av 12, ville det være år senere før hun virkelig opplevd frihet fra trelldom som bare Gud kan gi, musikk ble en vei ut av smerte og hjertesorg for Lynda og som et resultat av denne Gud -given gave, har mange dører av muligheter åpnet seg for henne.

Lyndas distinkte altstemme har skapt muligheter for henne å tjene over hele USA og rundt om i verden. Hennes gave har tillatt henne å dele scene med musikalske legender, fra Andre Crouch til Gladys Knight. Lynda har åpnet for nasjonale sportsbegivenheter og har hatt den distinkte æren av å være en musikalsk gjest for en Billy Graham korstog. Hun har vært en favoritt på Gaither Homecoming-serien og videoer. Hennes to mest etterspurte sanger er “God On The Mountain” og “I am free”. I 2005 vant hun en Dove Award for hennes album, “A Tribute To Mahalia Jackson.” En bemerkelsesverdig element til Lynda og hennes departement er hennes evne til raskt å bygge rapport med publikum og trekke dem sammen uansett alder, rase eller etnisitet. Hennes budskap og musikk er virkelig tverrkulturelle. Dette er et tema som kan sees gjennom hennes individuelle prestasjoner, kvinnekonferanser, bøker og album.

Hennes siste utgivelse, “Ageless Hymns: Songs of Joy” er den siste i en serie på tre album dedikert til spesielt til de tidløse, klassiske sanger av troen. Dette splitter nye “Songs of Joy” albumet er en livlig samling av sanger som er oppløftende, fornye og oppmuntrer sjelen. Dette prosjektet har favoritter som “Windows of Heaven”, “Beulah Land”, “HeavenCame Down” og “He Touched Me”.

Mens mange kanskje vet Lynda som sanger, låtskriver, forfatter og TV-personlighet, hennes kjæreste rollene er at av kona til Michael Randle og mor til hennes to dyrebare døtre, Patience og Joy. Michael bakgrunn vokser opp på gata i Kansas City og hans dramatiske omvendelse gi ham en kraftig stemme til ungdom som befinner seg i samme desperasjon han visste. Michael er for tiden ledelsen pastor i Mosaic Bible Fellowship, en ny kirke anlegg i Kansas City, Missouri nær Historic 18. og Vine Jazz District. Randles-familien nyter ved ulike anledninger der de er i stand til å tjene sammen med Michael snakke og Lynda synger.

Lynda Randle står på scenen i parken i Skudeneshavn, lørdag 4 juni 2016.
Billettsalget åpner 01.02.2016.